Curatenie in scari de bloc

Serviciile clasice de curatenie asociatii de proprietari si ansambluri rezidentiale (femeia de serviciu) incep sa piarda teren in fata firmelor profesionale. Acestea au angajati calificati pentru curatenie in blocuri.

Aceasta curatenie asociatii de proprietari de bloc vorbeste de la sine despre persoanele care administreaza un bloc, respectiv administrator, presedinte, comisia de cenzori. Curatenia se mentine periodic si nu reprezinta un lux sau o conditie optionala. Reprezinta o stare ce nu trebuie ignorata niciodata, oricat de tentanta ar fi amanarea.

Curatenie in scari de bloc

Curatenie in scari de bloc

Alegem firma de curatenie asociatii de proprietari sau femeie de serviciu in bloc?

De cele mai multe ori, optiunea cu femeie de serviciu in bloc pare sa nu mai fie cea mai buna. Ghena de gunoi este mai mereu infundata, mirosul de clor a pus stapanire pe toata scara de bloc. Alte probleme: geamuri sterse doar jumatate, barfa pe scara blocului etc.

Femeia de serviciu incepe oarecum sa devina o problema pentru blocuri. Chiar daca aparent firmele de curatenie in blocuri castiga teren pe zi ce trece, inca exista ideea angajarii unei femei de serviciu in bloc. A nu se omite, aceasta poate cere oricand o marire de salariu, un concediu sau chiar poate pleca sau lipsi dupa bunul plac. Implica multe alte griji precum: drumurile pe la toate institutiile, contractul de munca, primele de sarbatori si concediul platit etc.

Femeia de serviciu-metoda clasica de curatenie asociatii de proprietari

Femeia de serviciu-metoda clasica de curatenie asociatii de proprietari

Ar putea fi momentul unei schimbari in bine pentru calitate si servicii de curatenie mai bune in bloc si poate chiar la un pret si mai mic. Blocurile s-au saturat sa mai primeasca servicii curatenie de mantuiala si sunt tot mai dispuse sa opteze in servicii de calitate.

Asociatiile de proprietari/locatari apeleaza la servicii de curatenie in bloc oferite de firmele de specialitate, aceste firme fiind cautate intr-un numar tot mai mare.

O firma de curatenie ofera siguranta

O firma isi asuma responsabilitatea diferit fata de o persoana fizica pentru servicii de curatenie prestate.

Cu firmele de curatenie la blocuri puteti stabili pretul final la fata locului in functie de necesitati si cerinte. Evident se poate negocia totul, de unde si rezultatul final ca firmele de curatenie sunt o economie de timp si bani pentru asociatia de proprietari/locatari.

Firma va fi obligata fata de asociatia de proprietari prin contract. Firma va sti sa selecteze atent echipa!

Firma de curatenie la asociatii de proprietari

Firma de curatenie la asociatii de proprietari

O firma de curatenie asigura serviciul de curatenie asociatii de proprietari de bloc, fara intrerupere

O femeie de serviciu poate avea diverse probleme personale, care o vor impiedica sa faca curatenie asa cum v-ati dori. O firma de curatenie are echipe de lucru si poate suplini imediat personalul atunci cand este necesar.

Firma de curatenie te scapa de problema materialelor si a substantelor de curatat

Daca va face curatenie o femeie de serviciu, ea va solicita frecvent cumpararea diverselor materiale necesare serviciului de curatenie. De la diversele substante de curatat pana la carpe si bureti.

O firma de curatenie nu te va deranja cu aceste probleme, pentru ca asigura tot ce este necesar. Materialele folosite sunt profesionale. Doar daca intelegerea din contract este alta!

Produsele nu vor fi din cele ce se gasesc la supermarket. Sunt produse cu eficienta specifica, deosebit de puternice si potrivite cu adevarat pentru suprafetele din blocul dvs.

Sarcinile indeplinite la timp si profesionalismul expertilor in domeniu reprezinta inca un beneficiu al acestor servicii.

GDPR-ul la asociatiile de proprietari de bloc este extrem de important. Pentru a afla detalii click aici.